Sleutelen aan de Kever: betere performance met Bilstein schokdempers

Ik ben een fanatiek Kever tuner. Ik sleutel veelvuldig aan mijn VW Kever. En in dit artikel neem ik jullie mee in de meest recente upgrade van mijn bolide. Een van de belangrijkste upgrades mogelijk naar mijn bescheiden mening zijn schokdempers. En best in the game is Bilstein. Bilstein is zeg maar het neusje van de zalm in schokdemper land. En mijn kevertje verdient natuurlijk alleen het beste.

Enige nadeel is dat Bilstein schokdempers doorgaans ook wat meer kosten. Of tenminste dat dacht ik. Ik zat laatst te surfen op het web toen ik deze webwinkel tegenkwam met de naam Extreme-Carstyling.nl. Beloofde bodemprijzen voor Bilstein producten. Dus ik snel kijken in de zoekmachine van de webwinkel of ze ook specifiek voor mijn model kever hebben en wat wil het toeval dat hadden ze exact nog, dus direct besteld. Geen verzendkosten daar ook nog eens op bespaard. Overigens kan men hier het hele assortiment Bilstein producten bekijken https://www.extreme-carstyling.nl/bilstein/. Prima zo gezegd zo gedaan. Binnen een paar dagen had ik de schokdemper in huis.

Enfin, installeren heb ik zelf gedaan omdat ik dus zelf graag sleutel in mijn vrije tijd aan de auto. Werkt heel ontspannend voor mij persoonlijk. Is een soort therapie voor mij. En tevens bespaart het weer veel pecunia, dus dat is altijd mooi meegenomen.

Maar ja, je leest dit artikel waarschijnlijk omdat je benieuwd bent naar de resultaten van deze tuning upgrade. Nou ik zal er geen doekjes omwinden, maar ik rijd echt een heel stuk fijner dan voorheen kan ik je zeggen. Het is echt de moeite waard geweest. Dus ik kan het iedereen van harte aanbevelen om Bilstein schokdempers aan te brengen op de Kever. Bilstein schokdempers hoeven dus niet langer buiten bereik van de massa te blijven, met de webwinkels die stunten met prijzen tegenwoordig en een beetje arbeid kan iedereen rijden met Bilstein auto onderdelen.

Leave a Comment

Your email address will not be published.