Niu scooters

Elektrische Niu scooters zie je steeds meer in het straatbeeld verschijnen. Deze scooters zijn ideaal voor in de stad en zijn er in verschillende varianten. Bij Polderscooter.nl kun je vele varianten vinden en kun je ze zelfs ook leasen. De Niu scooters zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en er wordt gebruik gemaakt van de beste technologie voor veiligheid en duurzaamheid.Ook is de scooter waterdicht waardoor ook in regenachtig weer je veilig scooter kunt rijden.

Voordelen van de elektrische Niu scooters

NIU scooters zijn niet alleen een stuk beter voor het milieu, maar hebben ook nog vele andere voordelen. De elektrische scooter heeft een bereik van ongeveer 170 kilometer, dit ligt voor een groot gedeelte aan de weersomstandigheden. Ook kun je met de sportvariant snelheden behalen van 70 kilometer per uur. De motor heeft een groot vermogen en hierdoor in je optreksnelheid erg hoog.  Bij de Niu scooters heb je keuze uit een sportvariant, een dynamische variant of een economische variant. Op de website van Polderscooter kun je meer lezen over de verschillende varianten.

Elektrische scooters versus benzine variant

Tegenwoordig kom je steeds meer elektrische scooters tegen. Dit is ook niet zo gek aangezien ze vele voordelen hebben ten opzichte van een scooter met benzinemotor. Zo trekt een elektrische scooter veel sneller op. De Niu scooters hebben een Bosch motor met een vermogen van 3000w. Ook zijn de elektrische scooters natuurlijk veel stiller in het verkeer. Verder is het voordelig omdat je geen geld uit hoeft te geven aan benzine. De Niu scooter heeft een dubbele batterij die binnen 3,5 uur weer is opgeladen. Natuurlijk draag je met een elektrische scooter ook nog een steentje bij aan het milieu. Dit is natuurlijk erg fijn voor jouzelf, maar ook voor degene die achterop meegaat. Zo inhaleer je zelf ook geen uitlaatgassen.

Proefrit maken

Polderscooter heeft een erg grote scootershowroom waar meer dan 200 scooters staan. Alle scooters kun je in termijnen betalen of sommige zelfs leasen. Ook voor onderhoud, schade en reparatie staan ze voor je klaar. Als je langs komt in de showroom kan je natuurlijk altijd een proefrit maken op de Niu scooter of een van de vele andere merken.

Leave a Comment

Your email address will not be published.