Werkplaats

Onze werkplaats is een Mekka voor de luchtgekoelde VW-liefhebber waar je niet alleen een indruk van hoe wij uiterst vakkundig restaureren, maar ook hoe hedendaagse technieken worden toegepast bij reparatie van de luchtgekoelde van vroeger. Met totaal 3 werkbruggen is Van Gilst Kevers het adres voor al uw reparaties, kleine/grote beurten en restauratie. Bij binnenkomst merk je dat hier vanuit de hobby gestart is. Geen commercieel gedoe maar passie gecombineerd met gewone Zeeuwse nuchterheid. U kunt bij ons terecht voor:

Grote onderhoudsbeurt

Een grote onderhoudsbeurt is meer dan alleen het vervangen van de onderdelen van de auto die volgens de kilometerteller of tijdsintervallen aan vervangen toe zijn. Ons advies aan u is dat uw auto geheel wordt gecontroleerd hier worden geen extra kosten aan gehanteerd. want bij ons gaat hem om kwaliteit en wij willen als Van Gilst Kevers ervoor zorgen dat u met een veilig gevoel de weg opgaat.

Kleine onderhoudt beurt

De kleine beurt is een standaard periodiek onderhoud na een aantal duizend kilometer (20.000km) of 1 jaar, afhankelijk van wat het eerste bereikt wordt. bij een kleine beurt worden 45 punten gecontroleerd. Van de carrosserie en remmen tot de schokdempers en de uitlaat. Kort samengevat is de grote onderhoudt is een uitbreiding van het kleine onderhoudt.

APK-keuring

APK (algemene periodieke keuring) is wettelijk verplicht. Wij keuren natuurlijk ook oldtimers. De apk-keuring is gratis als je kokt voor een grote onderhoudsbeurt.

Banden

Een autoband is voor de meeste mensen rond en zwart en een noodzakelijke iets om onder de auto te hebben. maar, het is meer dan alleen een zwart rond ding. De banden spelen cruciaal rol bij uwe eigen veiligheid en die van anderen. Wanneer u veilig en comfortabele wilt rijden, zijn goede banden een vereiste. De band vormt immers het enige contact dat u heeft met het wegdek. Zonder dat u het doorheeft vertrouwt u hier altijd blindelings op. Dan is het wel verstandig als u wel weet dat u kunt vertrouwen op alleen het zwarte ronden ding onder de auto.