Waarom moet jij een kever nemen?

Kever? Je zou vast denken dat ik het over een insect heb. Nee natuurlijk niet! Een kever is een model van Volkswagen. Volkswagen begon in 1936 met het produceren van de kever. Tot 2002 was de kever de meest verkochte auto van de wereld. Een kever is een fantastische collectors item. In dit artikel ga ik je vertellen waarom jij een kever moet nemen? 

Hobby project 

Wat is er nou leuker dan een eigen auto. Een auto is als het ware een echte vriend/vriendin, In mijn vrije tijd vind ik het fantastisch om aan mijn auto te sleutelen. Als het lekker weer is probeer ik mijn kever te poetsen. Na urenlang poetsen ziet de kever er weer spik en span uit. Dit geeft een tevreden gevoel. Verder is het ook gewoon leuk om alles over je auto uit te zoeken. Als ik iets niet weet of een onderdeel wil vervangen dan zoek ik altijd rond op het internet. 

Rondjes rijden 

Wat is er nou lekker dan om in de zomer met je auto lekker rond te cruisen. Met een eigen kever rijd je heel comfortabel van A naar B. Verder is het ook tof als je met je vrienden kan rijden en samen aan auto’s kan sleutelen. 

De keuze 

Aan het begin was ik niet gelijk enthousiast geworden om een kever te kopen. Ik had het altijd leuk gevonden om een vrachtwagen te gaan rijden. Nadat ik was gezakt voor theorie voor vrachtwagen had ik een andere ambitie gekregen. In een documentaire zag ik de volkswagen kever voorbij komen en ik was helemaal verkocht. Die dag besloot ik gelijk op marktplaats rond te kijken voor een volkswagen kever. Ik had hem gelijk verkocht en heb nergens spijt van. 

Wil jij ook een rijbewijs halen? Neem dan eens een kijkje op ABC rijopleidingen

Leave a Comment

Your email address will not be published.