Private lease een nieuwe of tweedehands auto

Een auto leasen is vandaag de dag enorm populair. Dat komt omdat het rijden in een leaseauto vele voordelen heeft. Een onbezorgdere manier van autorijden bestaat er namelijk niet. Wanneer je een leasecontract aangaat betaal je vanaf dat moment een vast bedrag per maand. Naast dit maandbedrag heb je alleen de brandstofkosten nog die je moet betalen en natuurlijk je parkeergeld en eventuele verkeersboetes. De wegenbelasting, autoverzekering en alle andere autokosten zoals onderhoud en reparaties worden door de leasemaatschappij betaald. Wanneer je leaseauto onverhoopt kapot gaat krijg jij direct ander vervoer en kun je jouw weg vervolgen.

Naast zakelijk lease nu ook private lease

Een andere reden waarom het leasen van een auto zo in opkomst kwam, is de mogelijkheid om privé een auto te leasen. Waar een leasecontract voorheen altijd werd toegepast bij zakelijk vervoer is leasen nu dus mogelijk voor iedereen! Uiteraard hoef je wanneer je een private lease auto rijdt geen bijtelling te betalen dus de constructie is iets anders, maar verder kun je privé nu dus net zo onbezorgd rijden als zakelijk.

Private lease een tweedehands auto

De allernieuwste manier van leasen bestaat nog niet zo heel lang. Vandaag de dag is het namelijk niet alleen mogelijk om een geheel nieuwe auto te leasen, je kunt ook een leasecontract op een jong gebruikte auto afsluiten! Dit heeft dezelfde voordelen als wanneer je privé of zakelijk voor een nieuwe auto lease kiest. Maar er zijn ook nog andere voordelen voor het private leasen van een tweedehands auto.

Voordelen van het private leasen van een tweedehands auto

De prijs die je per maand betaald voor jouw tweedehands lease auto is gemiddeld gezien lager dan bij een nieuwe auto. Ook hoef je niet te wachten tot jouw private lease auto de fabriek uitrolt. Jouw tweedehands auto staat al voor je klaar, je kunt er binnen enkele dagen in rijden. Doordat de wagen niet geheel nieuw is, krijg je ook de mogelijkheid om een korte leaseperiode af te spreken voor bijvoorbeeld 1 of 2 jaar.

Leave a Comment

Your email address will not be published.