Bussen

 

Bussen

Van gilst kevers verkoopt ook Volkswagens bussen, de Volkswagens bussen zijn niet aangeraakt en zijn altijd in goede staat gebleven. Misschien is de T2 wel de meest bekende Westfalia hefcamper. Het type is gemaakt van 1962 tot 1997. Typerend voor Volkswagens uit de tijd waren de achterin geplaatste luchtgekoelde motoren.

  • Het eerste model dat wij bezitten is de T2 Camper hij is gebouwd in het bouwjaar 1972 de bus is verkrijgbaar in de kleur Wit. De bus is uitgerust met een verhoogt dak. De bus bezit ook airconditioning. De bus werd 1972 gebout in Berlijn.
  • Het tweede model dat wij bezitten is de T2 Westfalia hij is gebouwd in Duitsland in het jaar 1976. De bus is verkrijgbaar in zijn standaardkleur taiga groen. Hij is wel door ons opgeknapt, we hebben hem weer naar ze standaard schoonheid gebracht. Omdat die is opgeknapt is die in aanbieding.
  • Het laatste model dat wij bezitten en te koop hebben gezet is de T2 Pick up. Hij is gebouwd in het jaar 1978. De pick-up komt in lichtgrijs. Hi is net als de T2 Westfalia, opgeknapt we hebben hem ook naar de standaard schoonheid gebracht. Omdat we hem iets hebben aangepast is die op het moment ook in de aanbieding.

We zijn nu bezig met een contract met Volkswagens, binnen kort krijgen we een hoop nieuwe modellen binnen.

Geschiedenis

De T2a is geproduceerd to 1972 en is te herkennen aan de laagvliegende knipperlichten. De T2b (1972-1979) heeft de knipperlichten onder de vooruit geplaatst. tevens waren er veel uitvoeringensmogelijkheden voor het camper interieur, meestal met Europese steden als naam. De naam Helski en Berlin zijn de bekendste maar ook Oslo, Madrid en Amsterdam komen voor. Doordat de Interieur delen ook als los pakket waren te bestellen kan men ze in veel verstillende uitvoeringen tegenkomen. We hebben de volgende modellen in ons assortiment: